Free-Cool-Jokes
www.geocities.com/freecooljokes/
 

FUN LINKS

New Collapse Type Game

 

 

 

 

 


Homer Simpson Bart Simpson Game:

humor-twisted-humor-jokes-funny-stuff



Homer & Bart SimpsonTrivia Pop Quiz

The Simpson Pop Quiz

(answers at bottom of page)

1) What is the name of Lisa's teacher?
a) Mrs Smith.
b) Mrs Gerty.
c) Mrs Hoover.
d) Ms Cornelius.

2) Name Bart's favorite cartoon?
a) Moe & Joe
b) Itchy & Scratchy
c) Ichy & Scratemaster
d) Krusty Treats

3) What is Marge's maiden name?
a) Bodine
b) Bouvier
c) St James
d) St Claude

4) What did Marge send Ringo Starr?
a) Her telephone number
b) Her email address
c) Naked picture Homer
d) His picture painted in oils

5) Who say's eat my shorts?
a) Marge
b) Moe
c) Apu
d) Bart

6) Name the Beatle Marge had a crush on in high school.
a) John
b) Yoko
c) Ringo
d) Fred

7) Who is Homer's Boss:
a) Mr Burns
b) Moe
c) Chief Wiggums
d) Ned Flanders

8) How did Snowball the first (simpson cat) die?
a) Micro waved by Bart
b) Homer strangled him
c) Run over by car
d) Killed by Side Show Bob

9) What grade is Bart in?
a) 4th grade
b) 5th grade
c) 6th grade
d) 7th grade

10) Who's poster hangs beside Bart's bed?
a) Milhouse
b) Krusty the Clown
c) Radioactive Man

11) Name Lisa's Jazz Idol.
a) Bleeding Gums Murphy.
b) Harmony Man
c) Gypsy Joe
d) Jazzman

12) What is Ground Keeper Willy's Country Of Origin
a) Japan
b) San Francisco
c) Mexico
d) Scotland

13) What Were Maggie's First Words.
a) Crap
b) Duh
c) Mommy
d) Daddy

14) What is Smithers Not So Secret Passion?
a) Massaging Mr Burns Feet
b) Collecting Malibu Stacy Dolls
c) Taking Pictures of Homer Goofing Off
d) Singing Opera

15) What Legendary Creature Was Homer Mistaken For When He Went Camping?
a) E.T.
b) Loch Nest Monster
c) Big Foot
d) Yogi Bear

16) The twins in Bart's Class are named!
a) Ace & Base
b) Terri & Cherri
c) Ernie & Bert
d) Muffy & Buffy

17) In the episode titled "Bart Gets An Elephant" he names the elephant:
a) Gertrude
b) Pauline
c) Stampy
d) Stanley

18) What is Homers Beer of Choice?
a) Bud
b) Dudd
c) Duff
e) None of the above

19) What was the name of the country singer who flirted with Homer?
a) Peggy Sue
b) Lurleen
c) Pearl
d) Sue Anne

20) Which two Character below are Krusty The Clowns Sidekicks?
a)Side show Mel
b)Princess Dawn
c) Side show Phill
d) Side show Bob
---------------------------------------------------------------

Answers Here...

1. c
2. b
3. b
4. d
5. d
6. c
7. a
8. c
9. a
10. b
11. a
12. d
13. d
14. b
15. c
16. b
17. c
18. c
19. b
20. a, d,



Start Your Week Off With A Bang! Visit Free Cool Jokes!

funny-jokes-quotes-humorous










Disclaimer
Contents collected from the Internet and personal resources. For your entertainment and amusement only and is not meant to insult anyone.



 

 

 

COPYRIGHT ALL RIGHTS RESERVED FreecoolJokes Humor One Liners for Your Entertainment

FUN LINKS


The Home Page
Homer & Bart Simpson Family Pictures
New..Simpson Trivia Game
Silly Homer Simpson Quotes
More Simpson Quotes
Play Pokemone2 Free
Is Your Computers Psychic!
Is Your Boss An Idiot!
What Women Really Mean!
Lame Pick Up Lines
Cheesy Pick Up Lines
Free Funny Downloads
Play Pac Weasel
Wicked Insults
Insult O-Matic
Dumb Classifieds
(NEW)Mission Mars Game
(New) Games Page
(NEW)Play stickman, bomberman
(NEW)Brain Teasers
(NEW)Daily Dose Celeb News
Funny Stories
Short Jokes

 

FUN LINKS

Funny Homer Simpson Quotes
NEW...Riddles, Puns
NEW...Men VS Women Jokes
Yo Mama 1
Yo Mama 2
Yo Mama 3
Men Jokes
Blonde Joke
Blonde Jokes 2
Lawyer Jokes
Funny One Liners
Funny Celeb Quotes
Outrageous Celeb Quotes
Daily Funny Picture
Your Fortune Kookie
Computer Jokes
Links
Daily Joke
Play Celeb Hangman
NEW Romantic Match Test
NEW Knock Knock Jokes
Click For Funny Pictures
Funny Homer Simpson Video

 

FREE FUNNY DOWNLOADS

Simpson Slots Game
Disco Dancer Robot
Concentration Game


Free 101 Pick-Up Lines Book

 

FAVORITE GAMES

Play Celeb Hangman
Play Pokemone2 Free
Is Your Computers Psychic!
Is Your Boss An Idiot!
What Women Really Mean!
Play Pac Weasel
(NEW)Play stickman, bomberman
New..Simpson Trivia Game
New Collapse Type Game












































































































































































 

 
Hosted by www.Geocities.ws

1