Pra mė kujtoni Mua, Unė (Zoti) ju kujtoj juve, Mė falėnderoni e mos Mė mohoni. (Kuran 2: 152)

Mirė-se-erdhėt nė Faqet-Islamike-Shqiptare
Albanian
English
Welcome to
Albanian-Islamic-PagesTe dashur lexues!

Assalamu aleikum wrt wbt,
Paqja dhe Meshira e Allahut qofte mbi ju!

Mire-se-erdhet ne faqet islamike shqiptare !

Qellimi i ketyre faqeve eshte mundesimi i nje informacioni sa me te gjere dhe te detajuar Islam per publikun Shqiptar ne Internet.

Ne seksionet e ketyre faqeve informative shpresojme se ju do te mund te gjeni nje informacion te detajuar rreth fese Islame, ceshtjeve, pyetjeve, kritereve dhe praktimit te saj.

-------- > insha - Allah < -------ne seksionet kryesore qe vijojne ne faqe do te mund te gjeni:

Faqja Kryesore ku do te gjeni informacion te pergjithshem rreth faqeve islamike shqiptare dhe lidhjet kryesore per leximin e faqeve

Biblioteka Islame
ku do te gjeni libra dhe publikime te ndryshme me informacione te vyeshem fetare, social, historik dhe kontemporal rreth Islamit ne Shqiperi dhe ne bote

Mesim dhe Informacion
seksion ne te cilin do te mund te gjeni disa udhezime baze rreth Islamit, lutjeve, namazit, abdesit dhe me gjere


kerko ne faqet islame,
per dokumentat qe permbajne fjalen qe ju doni


KUR'ANI I SHENJTE!

Amaneti i Fundit Hyjnor!

http://iiu.edu.my/deed/quran/albanian


ALB-MUSLIM NEWS BOARD
bord per postime materialesh me permbajtje Islame
[email protected]

ALB-ISLAM BOARD
board per postime materialesh Islame nen alb-net.com
e-mail: [email protected]

Anetaresohu ne e-listen e studenteve Musliman Shqiptar
shkruani e-mail-in tuaj

arkivat e alb-muslimstudents

LIDHJE ISLAME SHQIPTARE NE INTERNET

- Albanian Islamic Cultural Center
Albanian-American Islamic Cultural Center of New York
- Bashkesia Islame e Kosoves
Faqe zyrtare e Islamit ne Kosove

- Bashkesia Islame Maqedoni
Faqe zyrtare e Islamit ne Maqedoni

- Dituria Islame
Reviste e BI Kosove
- Civilizimi Islam
Faqe Rreth Civilizimit Islam
- Miresia
Reviste per Femije

-
Instituti AIITC
institut shqiptar, i perqendruar ne vlerat kulturore Islamo - shqiptare
- ALBISLAM
faqe Islame ne gjuhen Shqipe, ne Maqedoni
- FURKAN
shtepi botuese Islame - Shqiptare ne Maqedoni
- F T E S A
reviste periodike Islamo - Shkencore, ne Gostivar, Maqedoni
-
V E P R A
reviste periodike Islamo - Kulturore, nga Shkupi, Maqedoni
- Bashkesia Islame ne Oslo bashkesia e Muslimaneve Shqiptar ne Norvegji
*********************************
per me shume linke Islame mund
te shikoni ketu >>>>>>>>>>>>>>>

copyright © Albanian Islamic Pages
- READ OUR COPYRIGHT RULES -
- LEXO TE DREJTEN E AUTORESISE SONE
-

pyetjet apo kerkesat tuaja mund ti dergoni ne adresen [email protected]
apo duke plotesuar kete forme
your questions and comments can be send at:
[email protected]
or by this mailing form
permiresimi i fundit punuar me
13 Dhjetor 1999 - Ramazan 1420 Hijrah
Falenderimi i qofte - ALLAHUT, ZOTIT TE BOTEVE

.

Hosted by www.Geocities.ws

1