Allstars Veld 3

Historisch belevenissen van de Allstars.
Hier staan de verslagen van onze activiteiten!

BSIT2009: We zijn nu echt Old Stars

Een breede selectie met 5 wissels hoopte te schitteren op BSIT2009. Maar dit zat er halverwege dag 1 al niet meer in. Uiteindelijk zelf laatste in de poule geworden met geen enkel doelpunt voor. In de losers poule op dag 2 werd het net iedere wedstrijd wel gevonden, en geen schot op eigen doel geďncasseerd. Dus zo nog de 15e plaats behaald, ver beneden onze verwachting. We zijn nu dus echt Old Stars.

Uitslagen dag2:

Goldsmiths                   -          Allstars                        0-1 (20’Onno)

Allstars            -          vv Drienerlo 3                          2-0 (3’Dirk, 17’Jochem)

Nadrazi                       -          Allstars                        0-1 (6’Thijs)

DTAS veld 5               -          Allstars                        0-1 (14’Thijs)

Bloedeloze nul nul tegen Nadrazi

3 Januari 2009 Op het prachtige kunstgras van Hoogland wisten noch De Allstars noch Nadrazi het net te vinden. Ondanks verscheidene goede kansen, waren het slechts de keepers die zich positief wisten onderscheiden. En toen ze dat ieder één keer niet deden, werd de goal afgekeurd wegens buitenspel. Dus maar snel vanuit de vrieskou naar binnen gegaan om ook in de derde helft gelijk te spelen.
Dank nog aan vv Hoogland voor het beschikbaar stellen van hun prachtig nieuwe kunstgrasveld.

Allstars maatje te groot voor de Trekvogels

9 Augustus 2008 waren de Allstars te gast bij res. 4e klasser de Trekvogels. Op het prachtige kunstgrasveld in de bossen tussen Nijmegen en Berg en Dal werd een oefenwedstrijd afgewerkt. In de eerste helft werd er nog niet gescoord, maar in de tweede helft vlogen de ballen erin. Chris, die de wedstrijd geregeld had, mocht de openingstreffer binnentikken. Robbin keek nog even een bal naast, of toch ruim niet, waardoor de Trekvogels weer langszij kwamen. Jochem schoot doodleuk de bal van 30m vast in het kruis, en de wedstrijd leek zo tien minuten voor tijd binnen. Om het spannend te maken gingen bijna alle Allstars kramp simuleren en sommigen zelfs buiten het veld deze kramp eruit rekken. Maar ook tegen 9 man wisten de Trekvogels de stand niet gelijk te trekken. Bolus had zich tot dan toe nog niet al te veel ingespannen, om zo in de laatste tien minuten te kunnen vlammen. Dit deed hij met één schot in de kruising en een prachtige bal in de verre hoek. Dat tussendoor de Trekvogels nog een doelpunt van onze (!) scheidsrechter cadeau kregen was slechts voor de statistieken.

Rest ons de Trekvogels te bedanken voor de gastvrijheid en de zeer sportieve wedstrijd. En natuurlijk ook heel veel dank aan onze gastspelers Wessel en Ruben.

Trekvogels – Allstars Veld 3 2–4 (0-0)
53’ Chris 0-1, 69’ Trek 1-1, 80’ Jochem 1-2, 85’ Bolus 1-3, 89’ Vogel 2-3, 91’ Bolus 2-4

BSIT2008: negende; meer zat er niet meer in..

Door vakanties en ’n bruiloft op vrijdag waren de Allstars niet bij machten weer bij de eerste twee in de poule op de eerste dag te eindigen. Het hebben van beide uiteindelijke finalisten in je poule helpte ook niet echt mee natuurlijk. De tweede dag verliep het beter, de laatste bruiloftsgasten waren ook paraat om mee te spelen en met nu wel voldoende wissels werden alle wedstrijden op dag 2 eenvoudig gewonnen. In de laatste wedstrijd bleek de strijd om de na dag 1 maximaal haalbare 9e plaats weer tegen ’n team uit de poule van de eerste dag te gaan. Had ik al door laten schemeren dat we toch wel in ’n erg zware poule zaten?

Nog ’n speciale dank aan Roy en Stumpie om bij ons in te vallen, en aan Sjonnie die op de eerste dag bij ons en Nadrazi gekeept heeft.

Allstars -          Team Dortmund           1 – 0   (7’ Roy)

Allstars -          Rudi’s Reste Rampe    0 – 0

Juliana              -          Allstars            1 – 0

Sorbonne         -          Allstars            1 – 0

Goldsmiths       -          Allstars            0 – 1   (15’ Rinze)

Uitslagen dag 2:

Allstars -          Besiegdas                    1 – 0   (20’ Mark U)

Boijl                 -          Allstars            0 – 2    (3’ Rinze, 5’ Rinze)

Allstars -          Rudi’s Reste Rampe    1 – 0   (11’ Chris)

Nieuwjaarswedstrijd 2008

Sobere 4-0 overwinning op Nadarazi met doelpunten van Maarten, Dirk, Bolus en Mark Ubbink.
Het mooiste is dat Ericje niet gescoord en geen assist heeft gegeven, dus eigenlijk slechts veldvulling was. Verdere statistieken zijn onbekend.

BSIT2007: de verloren finale

We speelden toen die ene wedstrijd, de finale van de cup,

de absolute climax in de historie van de club

We verloren, de finale….

(Jiskefet, 2000)

Ondanks dat onze coaches in het programmaboekje gemeld hadden dat wij dit jaar de cup zouden pakken, liep het weekend van 26 en 27 mei 2007 toch op een teleurstelling uit. Want we waren er zo dichtbij... De eerste dag in de poule kon alleen vv Drienerlo1 zich enigszins met ons meten, zij hadden nl. het geluk tegen ons in de traditiegetrouwe slechte eerste wedstijd te spelen. De tweede dag in de kwartfinale hadden we nog 7 penalties nodig, maar in de halve finale konden we onze tegenstander uit Bremen eenvoudig aan de kant zetten. In de finale tegen de winnaar van 2004 en 2006 waren wij sterker, veel sterker zelfs en lieten we onze Duiste opponent alle hoeken van het veld zien. Echter bleek hun keeper iedere keer ’n sta in de weg. En die ene keer dat we hem wel passeerde keurde de arbiter de goal wegens buitenspel af. Een Duits doelpunt, in laatste minuut van de officiele speeltijd dus, deed ons de das om.

Uitslagen Dag 1:

Allstars -          Drienerlo                      1-1      (5’ 0-1, 19’ Onno 1-1)

Jogis Jungs       -          Allstars             0-1      (4’ Rinze )

Allstars -          Los Bocadillos 1-0      (11’ Rinze )

Los Tercios      -          Allstars            0-1      (11’ Maarten F. )

Uitslagen Dag 2:

QF       Juliana              -          Allstars 0-0      (Allstars w.n.s. 5-4)

SF       Uni Bremen      -          Allstars 2-0      (16’ Maarten F., 23’ Jochem)

F          Magdeburg      -          Allstars 1-0      (25’ 1-0)

Nieuwjaarwedstrijd 2007

Allstars Veld 3 – Nadrazi  4 – 0  (rust 1-0)

31’ Chris Hospers 1-0, 50’, 55’ Arnout vd Broeke 2-0 en 3-0, 79’ Jochem Meesters 4-0

Op eenvoudige wijze is Nadrazi door ons van de mat gespeeld. Zodat de balans van de onderlinge wedstrijden nu eindelijk in ons voordeel is omgeslagen.

BSIT2006: DERDE

3 en 4 juni 2006 vond het 23e BSIT plaats. Een eerste plaats in een zeer poule waar alle team aan elkaar gewaagd was, was een prestatie op zich. Zeker omdat wij alleen maar met het hoofd mochten scoren.

In de kwartfinale werd nog een clubje friezen eenvoudig aan de kant gezet. De halve finale werd helaas niet overleefd. Tegen het veel sterker geachte Magdeburg werd wel een prima wedstrijd gespeeld, maar tot echte 100% kansen kwam het 30 minuten lang niet. Na 6 penalties per team, was onze hoop op een finaleplaats vervlogen. Gelukkig hebben nu wel onze NL-vlag-aanvoerderband met Magdeburg geruild voor één in de Duitse kleuren.

In de zgn. kleine finale werd de derde plaats afgedwongen.

Nieuwjaarswedstrijd 2006

Allstars Veld 3 – Nadrazi  5 – 0  (rust 2-0)

Doelpunten: Fred, Maarten (3), Eric

BSIT 2005 - zesde

14 en 15 mei 2005 vond het 22e BSIT plaats. De eerste dag verliep als gewoonlijk weer goed, al moesten de Allstars voor het eerst in 4 jaar een nederlaag in een poulewedstrijd incasseren. De 2e plaats in de poule was ruim voldoende voor een achtste finale plaats (de beste 3 gingen sowieso door).

De zondag werd de eerste penaltyreeks gewonnen, maar een tweede jammerlijk, na 7 pingels per team, verloren tegen de uiteindelijke finalist. Na een simpele overwinning op het huidige veld 3 en een nederlaag tegen het uit de poule bekende Hongaarse team resteerde een zesde plaats.

2

Doelpuntenmakers: Onno van Denzen (3), Eric van Es, Chris Hospers, Arnout van den Broeke, Bolus

Lustrum vv Drienerlo: Allstars team !

Op zaterdag 15 januari 2005 hebben we meegedaan aan het zaalvoetbal-lustrum-toernooi op de UT in Enschede. Een mooie vijfde plaats was een goed resultaat. Al was het maar omdat onze kwaliteiten op het veld liggen, en we zonder echte keeper speelden (Johnny was ziek).

Voor de doelpuntenmakers en overige statistieken moet je bij onze coach op klompen zijn.

Geen oefenwedstrijd, wel een derde helft

Helaas ging de oefenwedstrijd op 28 augustus 2004 tegen het Allstars team uit Lelystad niet door omdat wij geen team op de been konden brengen. De, overigens zeer geslaagde, derde helft heeft wel doorgang gevonden in hartje Utrecht. Tijdens dit evenement is besloten dit nog eens over te doen.

BSIT 2004: 7e

Zeer eenvoudig behaalden de Allstars de eerste plaats in de poule wat betekende dat we de kwart-finale bereikten. Onze kwart-finale ging helaas verloren, en omdat we alleen goed zijn in penalties op echt gras resteerde de strijd om de 7e plaats.

0

Doelpuntenmakers: Bram Buster (2), Robbin Bouten, Chris Hospers, Eric van Es, Laurens Endeman

Nieuwjaarswedstrijd 2004

Op zaterdag 3 januari 2004 hebben de Allstars hun voetbalkunsten weer kunnen vertonen.

We speelden een wedstrijd op het UT-kunstgras tegen een team wat mix van oud-leden en huidige Drienerlo veld 1 spelers was. Dit team speelde onder de naam Nádraží, maar hun shirtjes waren toch echt groen-wit. Na verlies van de eerste, een gelijk spel in de tweede bleken wij niet te verslaan in de derde helft. In de derde helft is er naast bier (met bierbommetjes) genoten van boerenkool met UNOX-worst. Hierna is Enschede nog onveilig gemaakt, waarna we in de blokhut gepit kon worden. De volgende ochtend is, na een uitgebreid ontbijt, eenieder door de ijzel naar huis geglibberd.

Statistiek:

Allstars  - Nádraží 1-2  (0-1)

10. Kolk 0-1; 76. Plat 0-2; 89. Somsen 1-2
Scheidsrechter: Bram Krijnen, assistent scheidsrechters: George de Schutter en ??

BSIT 2003: vierde plaats Allstars
Via één gespeelde en één relementaire overwinning en 2 keer 0-0 behaalden de Allstars de tweede plaats in de poule wat betekende dat we de kwart-finale bereikten.
Onze kwart-finale eindigde onbeslist, en dus moesten strapschoppen de halve finalist bepalen. Daar wij alle genomen penalties er wel inschoten, mochten we in de halve-finale aantreden tegen de uiteindelijke winnaar.

Allstars behalen zevende plaats op BSIT 2002

Na onze eerste plaats in de poule van 6 teams op de eerste dag verloren we jammerlijk de kwartfinale.
Uiteindelijk eindigden we na een penaltieserie van 24 penalties op de zevende plaats tijdens BSIT 2002.