Angin Surga
         Terminal Musik Indonesia
Membawa : Lagu-lagu Pop Jawa- Jawa House- Jawa Kroncong- Jawa Dangdut.


 
              Judul Album                Nama Artis                     Judul Lagu
Pop Jawa Eddy Silitonga & Eny Haryono/Firman A : Eddy Silitonga
Rekasane Dadi Dudo
Jenenge Yati
Digae Simpel ae
Bal Balan
Tape Ayu Pasar legi
Anake Pak RT
Ati Ora Bakal Ngapusi
Rekasane Dadi Dudo
Wolak Wali King jaman
Nggo Sing Lagi Luwih
Parikan Paman
Pancen Angel
Ayo Joget Rame2
B :
Prehatin
Koyo ketiban Mbulan
....Eny Haryono/ Firman...................
1 + 1= 2
Getuk Lindri
Sak Piring Wong Loro
Reok Ponogoro
Jaman Edan
Orek Orek
Tukiyem
Gending Pitutur
Memble
Bu Lurah ,Pak Lurah
Pop Jawa 2
Golden Pop Jawa
Koes Plus  A : 
Ajo Nelongso
Tul Jaenah
Oman Gubuk
Ela Elo
Sayur Asem
Tunggak Jati
Atiku Gelo
Ojo Gelo
Pak Tani
Bali
Ora Bisa Turu
Rujak Cingur
Nggoda Hati
Kebun Melati
Ojo Ngece
Amit Amit
Kripik Tempe
Rambate
B :
Buder-Bunder
Pringgading
Nusantara
EEE
EOE
Padang Bulan
Soreak Sorgung
Ojo Dumeh
Katresnan
Mbe Mbe
Sarinah
Jambu Opo Jeruk
Yo Ben
Jaran Kore
Kolang Kaling
Salah Mongso
Til Kontal kantil
Opo Tumon
Pop Jawa 3 Wiwiek Sumbogo/ Teten& Imam S A :
Lesmono Mondro Kuromo
Nggedebus- Wiwiek S/Teten
n Disik Kowe Marahi- Wiwiek S
Oh Ngono- Wiwiek S/ Imam s
Kutut Manggung- Wiwiek S
Ngopi- Wiwiek S
Kopi Opo Jahe- Wiwiek S
Klambi Biru _ Wiwiek S
Bingung - Wiwiek S
Jimantolo - Wiwiek S
Kebo Nusu Gudel - Wiwiek S
Jambu Opo Cerme- Wiwiek S/Imam S
B :
Kebo Nusu Gudel - Wiwiek S
Jambu opo Cerme- Wiwiek S/ Imam S
........Nonstop Instrument Jawa.......
Pop Jawa 4 Eddy Sillitonga/ Wiwied Widya/Laily Dimiyati dll. A :
Ngo Sing Podo Luwih- E.Sillitonga
Nami Kulo Sisri- Wiwied Widya
Senen Tekan Senen - Jimmy Soetrisno
Koyo Katiban Mbulan- E.Sillitonga
Susa Ngolek Jodo- Vien Haryanto
Sujanaku - Wiwied Widya
Jo Noleh Mengko Nda- Laily Dimiyati
Tulusing Atiku- Jimmy Sutrisno
Yo Bene- Is Haryanto
Ojo Loro Ati- Wiwied Widya
B :
Salamku Kango Sedulor Suriname- Wiwied Widya
Tego Temen- Eddy Sillitonga
Untoro Untari - Wiwiek Sumbogo
Bali Deso - Mamiek Selamet
Tak Pasrah Ake - Neny Angelina
Elingo Do Elingo- Is Haryanto
Mboten Sah Teng Jakarta- M.Mulyadi
Ono Gulo Ono Semut- Yuni Arief
Godjek Opo Tenan- Wiwiek Sigit
Yen Tak Nengkene- Titiek Sandhora
Goleh Dolan Urip- Andrianie
Pop Jawa 5 New Astaria & Batara Group A :
..............New Astaria................
Podo Mi Kirno
Urip Sing Ati-Ati
Sondjoh Sah Wentoro
Aku Ora Ngapusi
Ulang Taunmu
Ojo Lali Mring Pituture Gusti
Kembang Ngimpie
Jen Mikir Awakmu
B :
..............Batara group..........................
We-Cen- Yu
Moblong Moblong
Teler
Podo Pintere
Yok Siskamling
Stop Kerah
Nggedebus
Cidro
Wayang Kulit
Sir-Siran
Pop Jawa 6 Neneng Suwito - Elly Ermawati - J.Untung & Tri Widarti A :
..................Neneng Suwito..............
Tete Banyu Moto
Emoh Dipekso
Pemuda Idaman
neng Opo
Jam Wolu
Penyanyi Pujaan
Nembe Ketemu
Jam Siji
Mabuk Cinta
Lagi Demen
B :
.............Elly Ermawati...............
Gudeg Jogya
Gendulak Gendulik
Kono Kene Podo Wae
Elingo Tembe Mburi
Sore Sore
.........J.Untung/ Tri Widarti.................
Kangen
Seko Ati Neng Ati
Po Wis Lali
Nyut Nyut Nyut
Ojo Samar Mas
Pop Jawa 7 Titiek Puspa - Manthous - Kesksi M -
Titiek Sandhora. Dll
A :
.................Titiek Puspa....................
Ronce Ronce - Titiek Puspa
Romo Ono Maling- Manthous/Keksi M
Ship - Keksi M/Manthous
GBJ
Cengengesan- Keksi M
Mbak Martini - Manthous
Ojo Dadi Atimu - Keksi M
Cukup Loro Wae - Keksi M/Manthous
Jaran Kore - Titiek Puspa
Kewer-Kewer - Titiek Puspa
B :
...................Titiek Sandhora..................
Aku Percoyo
Dudu Bondo Dudu Donyo
Kacu- Indah Andarini
Nurlela - Mus Mulyadi
Kuci Waning Ati - Indah Andarini
Wawa Wiwi- T.Sandhora
Tanpo Doyo - T.Sandhora
Layar Tancap- No Koes
Pring Gapuk- T.Sandhora
Pring Reketek - T.Sandhora
Pop Jawa 8  Misye Arsita & Iis Sugianto A :
................Misye Arsita................
Kelambi Abang
Janjimu
Pacaran
Sliramu
Lingkunganmu
Ojo Umuk
Kocar Kacir
Wis Ben
B :
................Iis Sugianto...................
Sabar Ono Watese
Rebutan Warisan
Peteng2 Gerimis
Goro2 Golek Tumo
Jas Buka Iket Blangkon
Kembang Kecipir
Rek Ayo Rek
Ojo Iseng
Putih Ireng
Wis Wancine
Tembang Pop Jawa Modern Waljinah - M.Mulyadi - T.Trisedya - Indah Andarini. Dll A :
Sakit Gigi - Waljinah
Bir Temu Lawak - M.Mulyadi
Kecik Keci - Tuti TriSedya
Gerimis - M.Mulyadi
Goyang Semarang - Waljinah
Gambang Suling - M.Mulyadi
Gethuk - Waljinah
Jangkrik - M.Mulyadi
Mas Joko - Waljinah
Swara Ning ati - M.Mulyadi
Manuk Podang - Tuti Trisedya
Sentir Lengo Potro - Waljinah
B :
Rek Ayo Rek - M.Mulyadi
Dondong Opa Salak - T.Trisedya
Tarilem - M.Mulyadi
Jowal Jawil - Waljinah
Pak Rebo - Timbul Srimulat
Suminten - H.Van Hove
Jamu Awet Enom - Timbul/ Rina
Dele _ Indah Andarini
Opo Salahku - Slamet riyadi
Godong ngeleyang - Bambang Petruk
Yen Pancen Wis - Rina Rawit
Koyo Ngopo Bungahe - Dulur Solo Yogja
Ngono Yo Ngono Wiwiek Sumbogo A :
Mas Karyo Guru SD
Ngono Yo Ngono
Padang Bulan
Ojo Dumeh Kwoso
Ojo Lali
B :
Kembang Setaman
Tunggal Bongso
Parikan
Jenang Opo Glali
Katabelece Zaman Edan
Tembang Pop Jawa Modern 2 Indah Andarini, H.Van Hove- Nenny Angelina - T.Trisedya. Dll A :
Bocah Dalanan - H.Van Hove
Kok Gatekke Aku - Nenny Angelina
Tondo Tondo Zaman - H.V.Hove
Yen Sing Kuwoso - Dulur2 Solo Jogya
Gerimis Wayah Sore - Indah Andarini
Kangene Ati - Indah Andarini
Anting2 - Tuti Trisedya
Kopi Susu - Rita / Yuyuk
Obat Stress - Honocoroko Group
Ojo Sujuno - Arti Findiany
B :
Andheng Andheng - T.Trisedya
Gincu - Indah Andarini/ Yuyuk
Gelo - Arti Findiyani
Codot Notol Duren - Honocoroko Grp
Srabi Ayu - Danny Pello
Kue Apem - Indah Andarini
Pop Jawa 1  1997 Rama Aiphama & Rita Sugiarto A :
...................Rama Aiphama................
(Keroncong/Dangdut/Reggae/Disco)
Yen Ing Tawang Ono Lintang
Ojo Lamis
Jenang Gulo
Eman Eman
Lelo Ledung
.....................Rita Sugiarto.................
Iki Weke Sopo
Walang kekek
Gethuk
Kang Mas
Iki Lho Mas
B :
.......................Rama Aiphama...........
(Kroncong/Dangdut/Reggae/Disco)
Jangkrik Gengong
Gethuk
Kangen
Rek Ayo Rek
Caping Gunung
.......................Rita Sugiarto.............
Piye Piye
Ojo Lali
Ojo Suwe Suwe
Nelangsa
Dhuwit
Pop Jawa 2 1997 Nenny Angelia - Indah Andarini - Cici Sumiati - H.Van Hove. Dll A :
Mati Urip Karo Kowe - Basuki/Nunung
Kapan Kowe Percoyo - Nenny Angelia
Bondo Radigowo - Is Haryanto/N.Angelia
Lagu Katur Ibu - Indah Andarini
Lambe & Ati - Perry van Pengging
...................Cici Sumiati.............
Sungeng Ndalu - 
Layang Tresno
Ilang Permataku
Sampeyan Dudu Awakmu
B :
Suriname Tanah Jawa - Yudhi Kemal
Sumirah - Harry Van Hove
Mas Taruno - Perry van Pengging
Kok Yongene Dadine - Yudhi Kemal
Pipo Londo - Harry Van Hove
Ya Neng Dalan Iki - Is Haryanto/N.Angelia
....................Cici Sumiati....................
Tendo Biru
Nyang Ngopo Ra Mbok Ngapuro
Getuk
Saiki Nembe Mbok Roso
Aku Nandang Tresno
Pop Jawa 3 1997 Resti Maharani Dkk - H.K.Endang
Minel - Eny Haryono - Mamiek Slamet
A :
..............Resti Maharani Dkk...........
Esok Tempe Sore Dele
Semarang - Suroboyo
Ali Ali - Edy Kustedjo
Soko Mata Mudun Neng Ati
Manis Manis Gulo Jawa
...............Hetty Koes Endang...............
Pipo Gendeng
Nyagong
Codot Nothol Duren
Obat Stres
Enggal.........Nemplek
B :
................Resti Maharani Dkk...........
Sekar Gandung
Mati Setrum
Pacar Sing Ayu - Atiek & S.Sugiarto
Wong Bagus Dadi Pikiran
Getun Tibo Mburi
Rembulan Kalangan-Honocoroko
Gombal Gombalan- Honocoroko
Ketban Palu- Eny Haryono
Iyem Bakul Jamu- Mamiek Slamet
Gondal Gandul - Ivon/Devi
Mlebu Metu - Didi Kempot/Yati Pesek
Pop Jawa 4 1997 Didi Kempot - Koko Thole - Cici Sumiati A :
.......................Didi Kempot...............
Anggar Bini
Jowal Jawil- Duet Yati Pesek
Sopir Nomor Siji
Abang Lambe
..................Koko Thole..................
Jaman Edan
Jakarta Oh Jakarta
Pitutur
Gandrung
Cemburu
Pratandha
B :
....................Cici Sumiati.................
Aku Nandang Tresno
Duh Emen
Layang Tresno
Suroboyoku
......................Koko Thole...........
Mangkel
Aduh Biyung
Warteg
.....................Didi Kempot..................
Markisa
Lingso Tresno
Pancen Jodo
Kau Tercipta dari Tulang Rusukku Muchlas Ade Putra - Benny Ashar -
Nining Ashar - Wiwiek Sumbogo
A :
Kau Tercipta Dari Tulang Rusukku
Gemes Setengah Mati
Melu KB
Cekaan
Tenguk2 Nemu Getuk
Katresnan Sejati
B :
Pak ne Thole
Therlek Nelik Krikilan
Sala Wayah Wengi
Montore Mas Kromo
Wong Lanang Model satu
Bola Bali
Ojo Lali Mas Pop Jawa Ikke Nurjanah - Yullatin - Ida laila A :
Ojo Lali - Ikke Nurjanah
Kolang Kaling - Yulliatin
Sirsiran - Ida Laila
Putih Putih Tebu - Yulliatin
Oh Mama - Ida Laila
Cipir Cipir - Yulliatin
B :
Parikan - Yulliatin
Cipir Kacang Kapri - Yulliatin
Kembang Cempoko - Ida Laila
Padang Ulan - Yulliatin
I Love You - Ida Laila
Aduh Bapak - Yulliatin
Kangen Evie Tamala A :
Kangen
Gaplek Opo Tiwul
Konco Tani
Anak E Pak De
Lho Kok Nekad
B :
Rasak No
E Cacake
Ojo Nglamun
Mudo Mudi
Gendulak Genduluk
Getuk Nur Afni Octavia A :
Getuk
Ayo Ngguyu
Sami Mawon - Manthous/Narsih K
Aduh Biyung - Manthous
B :
Siti Sundari - Kamal Z
Mas Giman - Narsih K
Eman Eman - Narsih K
Janoko Dadi Jamidi - Narsih K
Layar Tancap No Koes 88 A :
Layar Tancap
Sri Maryati
Porkas & TSSB
Pangumbaran
Kangen Setengah Mati
B :
Ndaplang Brengose
Mung Janjimu
Putri Ayu
Bungah Lan Susah
Tresno Nggombal
Sepining Ati
Oring Reketek Sundari Sukoco A :
Pring Reketek
Golek Sabetan
Aku lan Kowe
Ragamu Ragaku
Tresno Seputih Balun
B :
...............Karaoke..................
Pring Reketek
Golek Sabetan
Aku Lan Kowe
Ragamu Ragaku
Tresno Seputih Balung
Hati Yang Luka Wiwiek Sumbogo - Jamal Mirdad -Emilia Contessa - Deasy Arisandi. Dll A :
Hati yg Luka - W.Sumbogo
Kenal Arek Ayu - Jamal Mirdad
Jangkrik - Emilia Contessa
Katrenanku Tetep- Deasy Arisandi
Hati Seorang Wanita - Deasy Arisandi
B :
Ronda - Jamal Mirdad
Esuk2 Ojo Ngawur - Jamal Mirdad
Laraning Atiku - Deasy Arisandi
Kanggo Salawase - Deasy Arisandi
Ati Lebur jadi Debu - Sofia
Kripik Apa Mendoan Titiek Sandhora A :
Kripik Apa Mendoan
Yen Lagi bingung
Mene Mene
Sarwo Kikuk
Ojo Ngono
Ngudi Doyo
B :
Coco Meo
Sunsing Suwe
Kasep Nggone K.B.
Jaman Edan
Judeg
Rek Ayo Rek
Bawuk / Wonogiri Mus Mulyadi A :
Bawuk
Wonogiri
Udan Sore
Rembulan
Ketulo-tulo
Sak Det Sak Nyet
B :
Salahku Opo Dosaku Opo
Cabuk Rambak
E E kok Koyo Ngono
Terus Tak Enteni
Nggataki Digetingi
Nyuwun Pamit
Lagu2 Jawa Terpopuler
Dari Masa Ke Masa
Mus Mulyadi A :
Petruk Dadi Ratu
Tarilem
Gondal Gandul
Gerimis-Gerimis
Sir Kosir ( Mus Mujiono)
Rek Ayo Rek
Gandung Prawan Ayu
B :
Rempeyek ( Mus Mujiono )
Getuk Lindri
Pring-Pringan
Jaran Goyang
Jangkrik Genggong
Cipir-Cipir
Jula-Juli
Isabella Mus Mulyadi A :
Isabella - Mus Mulyadi
Jangkrik - Emilia Contessa
Kenal Arek Ayu - Jamal Mirdad
Tatuning Ati - Wiwiek sumbogo
Ronda - Jamal Mirdad
B :
Ati Lebur Dadi Awu - Sofia Nur Kartika
Program KB - Jamal Mirdad
Tangeh Lamun - Ratna Melanie
Manuk Podang _ emilia Contessa
Gandrung Perawan Ayu - J.Mirdad
Jaman Edan KokoThole A :
Jaman Edan
Jakarta Oh Jakarta
Pitutur
Gandrung
Cemburu
B :
Pratandha
Mangkel
Aduh Biyung
Warteg 
Jakarta Oh Jakarta

Konco Becak Becakan
Chintya Sari A :
Konco Becak-Becakan
Ati Sing Kuciwo
Damai Ing Oma Dewe
Trisnaku Ora Ono Wates
Atiku Koyo Terpenjoro
B :
Ati - Ati
Ati Kegores Trisno
Trisnaku Ora Berubah
Lilin Cilik
Atiku Koyo Terpenjoro

Thiwul Gunung Kidul
Manthous - Lilis Diana A :
Thiwul Gunung Kidul - L.Diana/Manthous
Ojo Ngono - Lilis Diana
Kempling - Manthous / Lilis Diana
Mbok Rondo - Manthous
Pring Tumpuk Tumpuk - Manthous/Dini
Gudeg Jogya - Lilis Diana - Manthous
B :
Nonton Wayang - Manthous / Dini
Jogya Priangan - Lilis Diana
Kangen - Lilis Diana
Anting Anting - Lilis Diana / Manthous
Lamis - Lilis Diana
Opo Anane - Manthous

Gela Gelo
G` lali Campursari A :
Gela Gelo
Brengos Tipis
Mbulan
Nonton Film
Suka Suka
B :
Tembang Guyonan
Wis
Riati
Yo Nasib
Katresnan Wurung

Petruk Gandrung
Mamik Prakoso A :
Petruk Gandrung
Moblong Moblong
Ketiban Sampur
Jamu-Jamu
Cidro
B :
Pak Kromo
Grojogan Sewu
Mnuk Prenjak
Jopa - Japu
Warung Anyar

Teh Poci
Endang Paramitha A :
Teh Poci
Wes Hewes Hewes
Legi Wangi
Ojo Gawe Gawe
Pak Rebo
Ela Elo
B :
Pusaka Cinta
Iki Weke Sopo
Ali Ali
Kelinci Ucul
Ojo Diperoki
Prau Layar

Bojo Loro
Pop Jawa Dangdut
Cici Shahita A :
Bojo Loro
Dawet Ayu
Sing Jujur
Ojo Dipergoki
Prau Layar
B :
Janji Setiaku
Trisno Sejati
Kangen 1/2 Mati
Gandrung
Kelinci Ucul
Pancen Oye

Wes Hewes Hewes
Pop Jawa Dangdut
Cici Shahita A :
Wes Hewes Hewes
Kelinci Ucul
Bojo Loro
Gandrung
Dawet Ayu
B :
Kangen 1/2 Mati
Janji Setiaku
Sing Jujur
Tresna sejati
Mabuk Maneh

Gunung Kidul
House Jawa
Manthous A :
Kangen
Mbah dukun
Ojo Sembrono
Kempling
Getuk
B :
Pamitan
Yen Ing Tawang Ana Lintang
Geplak Bintang Jahe
Tahu opo Tempe
Ela Elo

Stasiun Balapan
Seleksi House Disco Jawa
Didi Kempot. Dkk A :
Stasiun Balapan - Didi Kempot
Cintaku Se-konyong2 Koder
Prau Layar-Gambang Suling
Jaranan
Caping Gunung
Mati Lampu
B :
Kelinci Ucul
Tegane Atimu
Kasmo
Enak Tenan
Ojo Digondeli
Joko Lelur

Kembang- Kembang
Seleksi House Duth Jawa 2000
Didi Kempot - Hartono - Yuniati - Cici Santa - Ida Ayu. Dll A :
Stasiun Balapan - Didi Kempot
Kopi Dang Duth - Hartono
Kembang Kembang - Cici Shahita
Kusumaning Ati - Yuniaty
Suara Hati - Ajul Fonny
B :
Terlena - Ajul
Merem Melek - Hartono
Anak Siapa - Jhonny
Iki Weke Siapa - Ida Ayu/ Hartono
Padang Rembulan - Yuniaty

Di Obok- Obok
Jawa House
Yudi Sumantri A :
Kempling
Di Obok-Obok
Ojo Dipleroki
Tir Podo Irenge
Pak Rebo
Wong Cilik
B :
Rewel
Caping Gunung
Cerewet
Anoman Abang
Pak Sudi

Nonong
Pilihan House Jawa
Yuniati -  A :
Nonong - Yuniati
Perau Layar - Yuniati
Caping Gunung - Yuniati
Udon - Yuniati
Gemes - Yuniati
B :
Ojo Lirak Lirik - Yuniati
Jangkrik Genggong - Ajul 
Suwe Ora Jamu - Yuniati
Jali Jali - Ajul
Walang Kekek - Yuniati

Langgam Blitar
Jawa House
Cici Shahita A :
Langgam Blitar
Proklamator
Pancasila
Gendera Pusaka
Naluri
B :
Sinom Wasiatku
Mega Mega
Bung Karno
Kangga Bangsaku
Penyambung Lidah Rakyat
Hosted by www.Geocities.ws
GridHoster Web Hosting
1