Counter


Forcat Ajrore Shqiptare kane kaluar permes veshtiresive te panumerta,
sidomos kohet e fundit. Gjate historise se tyre i kane dhene atdheut gjithshcka.
Por kjo nuk i ka dobesuar, perkundrazi i ka lartesuar. Kete faqe
ja dedikoj atyre bijve te ketij kombi qe gjithshka e bene per te duke dhene edhe Jeten e tyre,
si edhe tim biri Ditjonit per te cilin shpresoj te rritet i forte dhe Shqiptar
PREMTIMI IM ESHTE TA MBAJ KETE FAQE TE RINOVUAR ME FOTO DHE INFORMACIONE TE REJA

FORCAT AJRORE SHQIPETARE

FOTO TE AVIONEVE

TABELA E GRADAVE

STRUKTURA

UNIFORMA E RE
PERSHTYPJET
Kjo faqe u prodhua nga Altin PROGONATI
(JA DEDIKOJ HEROJNVE TE AVIACIONIT DHE DJALIT TIM DITJONIT)
( ARDHJA E TIJ NE JETE PERMIRESOI JETEN TIME)
    KLIKO KETU    
CLICK HERE

Hosted by www.Geocities.ws

1