The much anticipated
Spring litter
from Chili and Indy is here.
Chili started going into labor March 2 and the pups will be listed below in
order of appearance
You can click on any picture to see a larger version
March 3, 2012
birth
time
color
sex
status
8:20
am
blue
male
sold-Ashley
& Chuck (1)
"MAGNUM"
9:20
am
red
male
sold-Lucy
(1)
9:35
am
fawn
male
9:50
am
black
male
sold-Eddie
(1)
"SPARTAN"
10:05
am
red
female
sold-Lindsay
& Chase
11:15
am
blue
female
sold-Tracy
(1)
"TALIA"
12:25
pm
red
male
sold-John
(2)
2:15
pm
black
male
sold-Linda
& Tom (2)
"MILO"
3:20
pm
blue
male
hold-Ashlyn
(2)
7:20
pm
black
male
stillborn
7:30
pm
blue
female
sold-Thomas
(2)
7:50
pm
black
male
8:00
pm
blue
female
sold-Jackie
& Steve (3)
"LINDY"
| A glorious total of 13 Puppies! |